Grohe csaptelep lehet a fürdőszobánk éke

Grohe csaptelep lehet a fürdőszobánk éke

A Grohe csaptelep egy jó döntés?

A Grohe csaptelep olyan sokszínű kínálatot képvisel, amelyben mindenki megtalálja a neki megfelelő modellt. Akár az egykaros, akár a kétkaros típusokat kedveljük, mindkettő esetében találunk falra szerelhető és beépíthető verziókat. És ha esetleg még ennél is összetettebb igényeink lennének, akkor termosztátos komplett rendszer mellett is dönthetünk. Mi az, amire szükségünk van, és mi az, amivel még tovább fokozható a felhasználói élmény?  A Grohe csaptelep a válasz minden felmerülő kérdésre. És hogy miért? A Grohe csaptelep esztétikus formavilágának köszönhetően nemcsak hasznos, hanem látványos részévé válhat a környezetünknek. Az optimális és stramm felület hosszú élettartalmat ígér, és könnyű tisztítási feltételek teremt. Az új típusok kiváló adottságokkal, jó minőségű szűrővel és további funkciókkal rendelkeznek. A Grohe csaptelep extra modelljei víztisztító rendszerként is üzemelnek. És természetesen a fürdőszoba kisugárzásához is hozzájárulnak. Éppen ezért fontos és jól átgondolandó döntés vár ránk a vásárlás véglegesítése előtt. 

A Grohe csaptelep környezetbarát technológiát kínál?

A Grohe csaptelep valamennyi termékcsaládját a fenntarthatóság jegyében fejlesztik és gyártják. A vállalat rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fejlesztés helyben, de a tesztelés független laborokban történjen, és a gyártás pedig magas szintű feltételek mellett történjen, amik között a víztakarékosságra és a csökkentett energiafogyasztásra nagy hangsúlyt fektetnek. A technológiai fejlesztések is arra irányulnak, hogy a felhasználóknak ne keljen a hasznosság, a kényelem és a környezetbarát felhasználás között választania. Az úgynevezett GROHE EcoJoy™ technológia a Grohe csaptelep valamennyi típusának alapfunkciója. Ennek a funkciónak köszönhetően megközelítőleg 68%-kal csökkenthető a felhasznált víz mennyisége. Azonban a gyöngyöztetőnek és a víz tökéletes áramlásának köszönhetően az élmény, amit a vízzel való érintkezés tud adni, semmit sem csökken. A SilkMove™ technológia pedig arra irányul, hogy a hőmérséklet egyetlen könnyed mozdulattal tökéletesen szabályozható legyen. Beállíthatjuk, hogy hideg vagy meleg (és, hogy mennyire meleg) víz jöjjön a csapból, amikor megnyitjuk. Annak érdekében, hogy mindez hosszútávon szolgáljon minket, a kínáló minőségben készült alkatrészek gondoskodnak. És a Grohe csaptelep StarLight™ technológiája is említésre méltó, hiszen ez az a fejlesztés, aminek a csaptelepek időtállóságukat és hosszútávon hibátlan felületüket köszönhetik. A Grohe létrehozott egy olyan egyedülálló és precíz galvanizáló folyamatot, aminek eredménye egy rendkívül kemény, tartós és karcálló felület. Mindezt szigorú minőségellenőrzéseknek vetik alá, mielőtt a vásárlókhoz eljut a termék. Ennek eredményeként pedig csaptelepünk akár évtizedekig is jó szolgálatot tehetnek anélkül, hogy elavulnának, megcsúfulnának, meghibásodnának. Évek múltán is éppen olyan fényes felületet ígérnek, mint a vásárlás pillanatában. Egyes Grohe csaptelep termékek érzékelővel vannak ellátva, ami szintén egy nagyon hasznos víztakarékossági funkció. Amennyiben szeretnénk utánajárni, mennyi a víz és az abból adódó energiafogyasztásuk, a gyártó a hivatalos honlapján lehetőséget biztosít erre. A kalkulátor néhány kattintással elérhető angol nyelven.

A Grohe csaptelep milyen fürdőszobába illik?

A Grohe csaptelep termékcsaládjai között több, mint húsz különböző stílust találunk. Akár a lekerekített formák, akár a szögletes, határozott vonalak szerelmei vagyunk, találunk számunkra megfelelőt. Miután tudjuk a mosdótálca, zuhanytálca vagy kád pontos méreteit, kiválaszthatjuk a megfelelő magasságú csaptelepet hozzá. A Grohe csaptelep az XS-es mérettől egészen az XL-es magassági lefedi a keresletet, legyen szó ráültetett, falra szerelhető, vagy szabadon álló csaptelepről. A Grohe Perfect Match weboldal funkció segít megtalálni a megfelelő terméket és a hozzá illő fürdőszobai berendezéseket. Szögletes, férfias formavilágú az Allure Brilliant, az Allure, a Quadra, a Lineare, az Eurocube és Eurocube Joy kollekció. A klasszikusabb stílus kedvelői az Europlus, a Concetto, az Eurodisk Cosmopolitan, az Eurostyle és az Eurostyle Cosmopolitan, az Eurosmart, a Bauedge és a Bauloop kollekció között tudnak válogatni. Ezeken kívül a Grohe csaptelep rendelkezik ívelt csaptelepekkel (Blue, Zedra, Costa stb.) és hengeres zuhanycsaptelepekkel is.  És természetesen találunk átmeneti megoldásokat is a különböző formák között. Tehát a vállalat igyekszik a vevői igények teljeskörű kielégítésére, mind a dizájn, mind a funkciók terén, méghozzá a minőség jegyében.

A Grohe csaptelep csak a fürdőszobába jó?

A Grohe csaptelep nem csak a fürdőszobákba, de a konyhákba is elhelyezhető. Érdemes szétnézni a termékeik között, hogy melyek azok a modellek, amelyeknek funkciói illeszkednek a helyiséghez. Ezen felül a vállalat az okosotthon fejlesztésre is gondolt. A Grohe Sense okos vízérzékelővel csökkenthető a vízkárok anyagi terhelése.