Vásárlás a LedGuru oldalán

Vásárlás a LedGuru oldalán

A LedGuru oldalt, hogy találtam meg?

Kezdjük ott, hogy már elég régóta szerettem volna új lámpákat az albérletbe, csak éppenséggel a főbérlőm nem engedélyezte, hogy átfúrjuk a lakást. Amit valahol értek. Úgyhogy évekig nem történt semmi és halogattam a kérdést, ami végül aztán ahhoz vezetett, hogy a LedGuru oldalán találjak megoldást. Na de ne szaladjunk előre.

A LedGuru webáruházat én nem ismertem, bár utólag több ismerősről is kiderült, hogy vágják, mi az és már volt is, aki vett onnan. Hasonló véleményen voltunk, nem rossz kis oldal. Persze utólag már okos vagyok, látom, hogy vagy tíz ismerősöm is tudott volna baromi hasznos tanácsokat adni, amiknek hála évekkel volnék fiatalabb, de hát ez van. Eső után köpönyeg. Úgyhogy a ti okulásotokra viszont szépen elregélem, hogy is mint is ment ez.

Mi vitt a LedGuru honlapjára?

Alapvetően az alapprobléma az, hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és nem is túl nagy a műszaki érdeklődésem ahhoz, hogy egy olyan oldalt, ahol csak világítástechnikai termékeket forgalmaznak, magamtól találnék meg és kezdenék használni. Az viszont jellemző, hogy meg akarom oldani a problémákat. És van nekem egy gardróbom, amiben rendszeresen válogatok. Na most én elég korán kelek, így az év jelentős részében sötét van még, mikor én reggel felöltözöm. És marhára nem látom, hogy épp a piros vagy a kék pulcsim is van a kezemben.. Márpedig ott csak a nagyvillanyt, a mennyezeti lámpát tudnám felkapcsolni, ami valamit is segíthetne rajtam, ami azonban telibe kapná életem drága párját is, aki ritka pimaszszemtelenséggel, egyáltalán nem kell, hogy olyan korán keljen, mint én. Ezen minden reggel duzzogok picit, amikor legszívesebben még én is maradnék vele.

Na de lényeg a lényeg, mobilfénynél bugyit válogatni nem egy hosszútávú megoldás, én meg este nem tudok ruhát bekészíteni. Próbáltam már, reggel esetek többségében máshoz van kedvem. És akkor kezdődik elölről az egész. Úgyhogy a LedGuru oldalra tulajdonképpen az vitt, hogy szeretnék fényt a gardróbba. Én alapvetően Led szalagra gondoltam, de igazából mindegy, csak párezerből megússzam és bonyolult beszerelések nélkül legyen kivitelezhető. Nem mintha párom ne birkózna meg azzal is, csak nem akarom szívatni. Nem akkora horderejű a kérdés.

A LedGuru kínálatában meglett a nyertes

Egy ideje böngésztem már a netet mindenféle gardrób világítás ötletért, amikor a LedGuru oldalára tévedtem. Persze itt is megtalálni számos olyan információt, amit addigra már ismerősnek véltem, de szerencsémre a cikk alján, amit néztem, kapásból ott volt pár termék is. Ilyen szempontból a LedGuru jobban átlátható volt sok olyan honlapnál, amit kapásból bezártam. Sajnálom, nőből vagyok, ami csúnya, azt nem kezdem el kibetűzni, ha van másik alternatíva, akármilyen okos, felkészült és szakember villamosmérnökök blogoljanak is.

Úgyhogy a LedGuru termékek közt kiválasztottam pár Ledcsíkot, de aztán rájöttem, hogy a legegyszerűbb egy mozgásérzékelős kis égő lenne. Led természetesen, mert nem szeretném gyakran cserélni, bár a vége felé már kicsit hepciásabb lettem színhőmérséklet terén. Egyrészt a LedGuru blogbejegyzésnek hála végre felfogtam, mi is az a színhőmérséklet, és ezen felbuzdulva azonnal szerettem is volna alkalmazni. Ugyanis ráébredtem, hogy mi az, ami miatt én eddig is marhára utáltam mobilfénynél válogatni ruhát: nem látom rendesen a színét.

Itt végül rájöttem, hogy a kékes, hideg árnyalat meg az alacsony lumenszám – figyelitek, mi mindent tudok? – nem kedvez annak, hogy én elkülönítsem a pirosat a zöldtől. Így persze hiába a versenyképes árak, azért mégiscsak egy borsosabb összeget sikerült összehoznom. Megvitattam életem párjával – elvégre az hétszentség, hogy ő fogja beszerelni – de kiröhögött, hogy az egyáltalán nem vészes ár egy ilyen minőségű és sokoldalú termékért. Na akkor jól van, be is rendeltem. Pár napon belül itt volt, úgyhogy esti programként be is tettük.

A LedGuru azóta gyakran előkerül

A beszerelés valóban nem volt atomfizika, azt hiszem, kellő idővel és türelemmel még talán nekem is ment volna. De azért így, hogy a LedGuru kiválasztást én, a beszerelést ő csinálta, elmondhatjuk, hogy csapatmunka volt! Másnap már élvezkedhettem is reggel, amitől bezsongtam és persze elkéstem munkából, annyi ideig válogattam reggel a ruháim közt. Őszintén szólva megérte, meg különben is laza a hely, kicsit lekurtítottam az ebédszünetem és rendben is voltunk.

Aztán persze elkapott a gépszíj. Mert a LedGuru feljött párszor a hirdetéseim közt – a big brother ugye, mindig figyel – úgyhogy a vintage égőket muszáj volt megnéznem. Meg a dekor gömböket, meg a karácsonyi izzósorokat.. Abban már biztos vagyok, hogy az ünnepek előtt a weboldalak kínálatban leszek nyakig, hogy vajon mivel dobom fel idén a díszítést. De még az is lehet, hogy ajándékok terén is körülnézek, bár lámpát adni nem túl szokványos, magunkat lehet érdemes volna meglepni egy új világítással. Párom imádja az okos dolgokat, a LedGuru oldala meg tele van okos Led izzókkal és egyéb kütyükkel. Még gondolkodom rajta, de lehet, hogy ez lesz belőle. És ugye ezt nem olvastad, drágám? 😛